Contact

Nieuwsgierig naar de persoon achter de website? Het lijkt mij ook leuk om met jou kennis te maken! Bel of mail me gerust, als je een brandende vraag hebt over een goede planning maken voor het hele boekproces, het interviewen van mensen, research, schrijven, redactie, het beeldmateriaal in jouw boek, de vormgeving, het drukproces en/of het feestje waarmee jij mag vieren dat jouw boek er is.

Ik hoop dat mijn website je heeft geprikkeld en geïnspireerd om jouw eigen droom niet langer uit te stellen, zodat ook jij straks met wie jou dierbaar zijn mag genieten van dat ene prachtige boek dat helemaal past bij wie jij bent en dat vertelt wat jij zo graag met anderen wilde delen.

Wat klanten in mij waarderen

PS: Ben je al bezig met je levensverhaal op papier zetten en loop je vast? In mijn boek Jouw levensverhaal hoort in een mooi boek thuis kun je lezen hoe mensen het hebben ervaren om de levenservaringen van zichzelf en anderen in een boek uit te brengen. Inspirerende verhalen zijn het, waarin je ook handige tips zult vinden om van jouw boek eveneens iets prachtigs te maken!